PLVK yhteisnostopäivät 2019

Porslahden Venekerho ry

VENEIDEN NOSTOT

Ennakkoilmoittautumislistat tulevat taas kerhotalolle elo-syyskuun vaihteessa hyvissä ajoin ennen nostopäiviä.

Ennakkoilmoittautumisjärjestys ei ole sama kuin nostojärjestys

Ilmoittautuminen tehtävä viimeistään nostoviikon torstai-iltaan mennessä, jotta pystymme varaamaan riittävästi nostokalustoa.

Nostopäivät ovat :

  • Lauantai 28.9.
  • Lauantai 5.10.
  • Lauantai 26.10.
  • Lauantai 2.11.

Nostot aloitetaan klo 7.00 alkaen

Pukit/vene ja trailerit on varustettava telakointialueella omistajan tiedoilla.

Kerhotalolla on laminointilaite ja taskuja, jolla voi tarvittaessa laminoida nimikyltit.

Lopullisen nostojärjestyksen määrittelevät satamakapteenit nostopäiväna, jotta nostot saadaan sujumaan mahdollisimman joustavasti ja nopeasti.

Muistakaa olla ajoissa paikalla.

Pukit on oltava paikoillaan ennen nostoa.

Vain käsivoimin siirreltäviä pukkeja saa säilyttää telakointialueella.

Talvitelakointipaikkaa ei tarvitse erikseen hakea.

Telakointipaikkoja on yksi kappale/venepaikka.

 Pohjienpesijä tulee pesemään veneiden pohjia nostopäivinä. Pesu maksetaan pesijälle.

 Junioriurheilijat tulevat pitämään kanttiinia nostopäivinä. Kanttiinista voi ostaa pientä purtavaa, kahvia, teetä jne. Toiminnalla kannatetaan nuorisotyötä.

Telakointialueet menevät talvilukitukseen n. viikko ennen ensimmäistä nostopäivää. Tämän jälkeen ajoporteista pääsee liikkumaan ainoastaan nostopäivinä.

Erikseen sovittaessa satamakapteenit tulevat avamaan ajoportit avausmaksua vastaan.

Aitauksien pienet kulkuovet ovat avattavissa jäsenten avaimilla koko talvikauden.

Satamakapteenit:

Börje Lindeman puh. 0400 590 103                              Jesse Viljakainen puh. 044-5261216

Mika Ojala puh. 0400 175905

Aitauksiin saa viedä veneitä ainoastaan satamakapteenien ohjauksella.

Luvattomasti telakoidut veneet tullaan siirtämään omistajan kustannuksella pois telakointialueelta.

Myös asfaltoidulla alueella telakointialue on suojattava myrkyiltä venehuoltojen aikana. Telakoinnin aikana on huomioitava, etteivät telakointivälineet aiheuta liiallisia pistokuormia asfalttiin.

 

HYVÄÄ SYKSYNALKUA KAIKILLE

Terveisin

Porslahden Venekerho ry

Q-Park valvoo pysäköintiä PLVK alueella

Q-Parki valvoo pysäköintiä Porslahden Venekerhon alueella

Valvonta alueella aloitettu: 15.7.2015

Alueella valvotaan: kerhotalon edustalla kiinteistön piha-alueet/pelastustiet/piha- ja jalankulkutiet/pysäköintialue. VALVONTA EI KOSKE AIDATTUJA ALUEITA.

Pysäköinnin ehdot on esitetty kiinteistölle asetetuissa kylteissä. Mikäli auto on pysäköity ehtojen vastaisesti, Q-Parkilla on oikeus määrätä valvontamaksu, jonka suuruus on 60 €.

Pysäköinti on sallittua vain merkityillä pysäköintipaikoilla. Q-Parkin pysäköintilupa on pidettävä pysäköitäessä AINA esillä tuulilasin sisäpuolella kojelaudalla niin, että se on vaivatta ulkoapäin luettavissa. Mikäli lupa ei ole edellä mainituin tavoin esillä, on pysäköinninvalvojalla oikeus antaa pysäköinninvalvontamaksu. Pelastusteillä ja huoltolaiturilla pysäköinti on kielletty lukuun ottamatta lyhytkestoista lastaamista ja lastin purkua. Kuljettajan pitää kuitenkin pysytellä autonsa välittömässä läheisyydessä. Kun lasti on purettu, tulee auto pysäköidä välittömästi sallitulle paikalle.

Pysäköintilupia saa satamakapteeneilta

Terveisin
Porslahden Venekerho ry
Hallitus

Saaripaikka Onaksessa

Vantaan Veneilijät ja PLVK yhteistyössä

Vantaan Veneilijät on kerho, jolla ei ole omaa satamaa. Kerhon jäsenet koostuvat noin kymmenen eri sataman veneilijöistä. Vantaan Veneilijöiden saaripaikka sijaitsee Onaksen saaren länsipuolella noin yhdentoista mailin päässä Vuosaaren Aurinkolahdesta. Saaripaikassa on ponttonilaiturit ja poijut noin kahdellekymmenelleviidelle veneelle, sauna, huvimaja, kaksi wc:tä, työkaluvaja, kaksi puuliiteriä, purjelauta ja soutuvene. Kauppavene vierailee viereisellä Killingholman saarella kahdesti viikossa ja septin tyhjennyspaikka on noin neljän kaapelin mitan päässä Kaivokarin itäpuolella.
Vantaan Veneilijät tarjoavat PLVK:n jäsenille valmiiksi varusteltua saaripaikkaa. PLVK:n jäsenillä on mahdollisuus liittyä VaVe:n jäseniksi ja saaripaikan käyttäjiksi. Liittymismaksu on eur 200,-, joka sisältää myös ensimmäisen kauden VaVe:n jäsenmaksun. Käykää tutustumassa Vantaan Veneilijöiden kotisivuihin http://www.vantaanveneilijat.com ja sieltä sijaintiin ja valokuviin. Mikäli kiinnostusta löytyy, niin tervetuloa tutustumaan paikanpäälle kesällä ilmoittamalla Vantaan Veneilijöiden kommodorille tulostasi varmistaaksenne, että paikanpäällä jäseniä esittelemässä paikkaa.

Veneily terveisin Jari Oskari Viitanen Vantaan Veneilijät Kommodori puh: 044 982 1449

Veneiden peräliput ja viirit

Terveisin
Porslahden Venekerho ry