Satamatalkoot la 1.6.

Satamatoimikunta järjestää satamatalkoot 1.6.2019 heti viimeisen yhteislaskun jälkeen noin klo. 12.00 alkaen. Toivomme runsasta osallistumista, sillä yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

Talkoissa puuhaillaan seuraavia asioita:
-Laitureiden vesipisteisiin uudet vesiletkut
-Terassin öljyäminen
-Terassin kaiteiden korjaus ja maalaus
-Kasvillisuuden poistoa alueelta
-Laitureiden pesu
-Risujen haketus
-Talvisäilytysalueiden siivous
-Ym. yleisiä huolto- ja kunnostustöitä

Huvitoimikunta tarjoaa osallistujille makkaraa ja kahvia lisukkeineen. Talkoot jatkuvat iltaan saakka jonka jälkeen voidaan viettää vapaampaa ohjelmaa hyvässä hengessä.

Veneiden yhteislaskupäivät

Veneiden yhteislaskupäiviksi on varattu:

lauantai 27.4.2019
lauantai 18.5.2019
lauantai 1.6.2019

Ennakkoilmoittautumislistat tulevat kerhotalolle.

Merkitkää nimi ennakkoilmoittautumislistaan viimeistään nostoviikon torstaina, jotta satamakapteenit osaavat varata sopivan määrän nostokalustoa paikalle.

Laituritalkoot

Paikkana kotisatamamme osoitteessa Laiturikuja 2, Helsinki.

Ajankohtana lauantai 9.3.2019 kello 9.00 alkaen.

Talkoissa siirrämme ja huollamme aisoja sekä poistamme kaikki laitureille ja aisoihin jääneet varusteet kevään suurempaa laiturimuutosta varten.

Tarjoilla talkoissa on kerhon puolesta makkaraa, mehua ja kahvia lisukkeineen.

Toivomme runsasta osallistumista talkoisiin, sillä joukolla saamme enemmän aikaiseksi ja pääsemme tutustumaan paremmin toisiimme.

Muistathan varautua olosuhteiden mukaisella vaatetuksella ja jalkineilla.

Mikäli venepaikallasi on fendareita, joustimia, ketjuja, lukkoja tai muuta tavaraa, niin otathan ne talteen ennen talkoita.

Ystävällisin terveisin:
Satamatoimikunta

Katsastuspäivät 2019

Vuoden 2019 katsastuspäivät

-torstai    25.4. 2019
-lauantai 11.5. 2019 + sammuttimien tarkastus
-tiistai      28.5. 2019 + sammuttimien tarkastus
-lauantai 8.6. 2019
-tiistai     18.6. 2019

Katsastajien päivystysnumero 050 440 4198 Käytössä huhti-, touko- ja kesäkuu.

Huom!
Vuonna 2019 katsastuksessa
Arkisin katsastuspaperit ja viirit jaetaan klo 16:00 – 17:00 kerhorakennuksessa ja katsastus alkaa klo 17:00. Runkokatsastukset alkavat heti klo 16:00 jälkeen.
Viikonloppuna katsastuspaperit ja viirit jaetaan klo 9:00 – 10:00 ja katsastus alkaa klo 10:00.
Runkokatsastukset alkavat viikonloppuna jo klo 9:00.

Eli katsastukseen saapuessa hae katsastuspaperit toimistosta ja siirry veneelle. Klo 17:00 (arkisin) ja klo 10:00 (lauantaisin) alkaen pitää olla veneellä odottamassa katsastajaa.
Nopeuttaaksenne katsastusta voitte ottaa valmiiksi esille kaikki katsastustarvikkeet.

Huom. Veneen katsastus on edellytyksenä venepaikan säilyttämiselle. Mikäli runkokatsastus on tekemättä 2 vuotta peräkkäin niin se on sakotettavaa ja syy venepaikan menettämiselle kuten vuosikatsastuksen laiminlyönti.

Q-Park valvoo pysäköintiä PLVK alueella

Q-Parki valvoo pysäköintiä Porslahden Venekerhon alueella

Valvonta alueella aloitettu: 15.7.2015

Alueella valvotaan: kerhotalon edustalla kiinteistön piha-alueet/pelastustiet/piha- ja jalankulkutiet/pysäköintialue. VALVONTA EI KOSKE AIDATTUJA ALUEITA.

Pysäköinnin ehdot on esitetty kiinteistölle asetetuissa kylteissä. Mikäli auto on pysäköity ehtojen vastaisesti, Q-Parkilla on oikeus määrätä valvontamaksu, jonka suuruus on 60 €.

Pysäköinti on sallittua vain merkityillä pysäköintipaikoilla. Q-Parkin pysäköintilupa on pidettävä pysäköitäessä AINA esillä tuulilasin sisäpuolella kojelaudalla niin, että se on vaivatta ulkoapäin luettavissa. Mikäli lupa ei ole edellä mainituin tavoin esillä, on pysäköinninvalvojalla oikeus antaa pysäköinninvalvontamaksu. Pelastusteillä ja huoltolaiturilla pysäköinti on kielletty lukuun ottamatta lyhytkestoista lastaamista ja lastin purkua. Kuljettajan pitää kuitenkin pysytellä autonsa välittömässä läheisyydessä. Kun lasti on purettu, tulee auto pysäköidä välittömästi sallitulle paikalle.

Pysäköintilupia saa satamakapteeneilta

Terveisin
Porslahden Venekerho ry
Hallitus

Saaripaikka Onaksessa

Vantaan Veneilijät ja PLVK yhteistyössä

Vantaan Veneilijät on kerho, jolla ei ole omaa satamaa. Kerhon jäsenet koostuvat noin kymmenen eri sataman veneilijöistä. Vantaan Veneilijöiden saaripaikka sijaitsee Onaksen saaren länsipuolella noin yhdentoista mailin päässä Vuosaaren Aurinkolahdesta. Saaripaikassa on ponttonilaiturit ja poijut noin kahdellekymmenelleviidelle veneelle, sauna, huvimaja, kaksi wc:tä, työkaluvaja, kaksi puuliiteriä, purjelauta ja soutuvene. Kauppavene vierailee viereisellä Killingholman saarella kahdesti viikossa ja septin tyhjennyspaikka on noin neljän kaapelin mitan päässä Kaivokarin itäpuolella.
Vantaan Veneilijät tarjoavat PLVK:n jäsenille valmiiksi varusteltua saaripaikkaa. PLVK:n jäsenillä on mahdollisuus liittyä VaVe:n jäseniksi ja saaripaikan käyttäjiksi. Liittymismaksu on eur 200,-, joka sisältää myös ensimmäisen kauden VaVe:n jäsenmaksun. Käykää tutustumassa Vantaan Veneilijöiden kotisivuihin http://www.vantaanveneilijat.com ja sieltä sijaintiin ja valokuviin. Mikäli kiinnostusta löytyy, niin tervetuloa tutustumaan paikanpäälle kesällä ilmoittamalla Vantaan Veneilijöiden kommodorille tulostasi varmistaaksenne, että paikanpäällä jäseniä esittelemässä paikkaa.

Veneily terveisin Jari Oskari Viitanen Vantaan Veneilijät Kommodori puh: 044 982 1449