Edut PLVK:n jäsenille

  • Yhteiskäytössä olevat tavarat (linkki puuttuu)
  • Suomen Veneilyliiton henkilöjäsenyys, johon kuuluu mm. tapaturmavakuutus (vartiointi ja talkoot). Vakuutus kattaa seurojen toiminnasta aiheutuvat vastuuriskit, sekä seurojen toimihenkilöiden ja talkootöissä mukana olevien jäsenten tapaturmariskin.
  • Liiton (SPV) jäsenillä on myös katsastustoimintaan liittyvän keskinäisen sopimuksen perusteella oikeus käyttää Suomen Navigaatioliiton sekä viirejä että merkkejä suoritettujen tutkintojen mukaisesti ilman jäsenyyttä Suomen Navigaatioliitossa.
  • Navigare-lehti kotiosoitteeseen toimitettuna

 Kerholaisille osoitetut tarjoukset

Karttakeskus
Karttakeskuksen edun SPV:n jäsenseurojen jäsenille!PLVK:n jäsenille merikarttatarjous 17.12.2015 asti Liikenneviraston julkaisemista merikartoista saadaan 40% alennus. Rekisteröidy www.Karttakauppa-fi –verkkokauppaan (koodi: stun1250). Alennukset ovat aina henkilökohtaisia ja koodin käyttöä ja seuratietoja tarkistetaan tarvittaessa. Kartat ovat myös hyvä merihenkinen joululahja!

Lisäksi ympärivuotisina jäsenetuina:
Liikenneviraston julkaisemista merikartoista -10%
Karttakeskuksen veneilytuotteista ja muista Karttakeskuksen julkaisemista painetuista veneilytuotteista -15%
Loisto PC –navigointiohjelmistosta -20%

 

Vantaan Veneilijät
PLVK on sopinut Vantaan Veneilijät ry:n kanssa yhteistoiminnasta.PLVK:n jäsen on oikeutettu liittymään erikoisehdoin Vantaan Veneilijät ry:n jäseneksi.
Vantaan veneilijöiden saaritukikohta Eden sijaitsee Onaksen saaressa Porvoon lounaispuolella.
-Rantaviivaa n. 200m
-Noin 20 venepaikkaa peräpoijuineen
-Grillauspaikka
-Sauna
-Purjelauta, kanootti, soutuvene, ym.
-Hyvät ulkoilumaastot / luontopolku
-Karhusaaren kaupan kauppalaiva käy 2 kertaa viikossa

Lisätietoja ja liittymislomake löytyy: www.vantaanveneilijat.com

Mainitse kohdassa ”Veneen nimi, rekisterinumero ja kotisatama”:rekisterinumero / nimi / Porslahden Venekerho ry Vuosaari


 

Starkki
Starkkiin on avattu asiakassuhde PLVK:n jäsenille. Ilmoittamalla asiakasnumeron 223988 saa alennuksia kaikista Starkin tuotteista. Jokainen maksaa omat ostoksensa käteisellä.

Alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin – jopa tuotteittain, mutta olemme mukana ns. rakennusliikestatuksella. Sen pitäisi taata kohtuullisen hyvät alennukset. Testituotteissa alennukset vaihtelivat 19-24 % välillä.