PLVK syyskokous 2017

Kutsumme jäsenemme yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään to 14.12.2017 klo 18.00 alkaen Sotungin koulun auditoriossa, osoitteessa Sotungintie 19, 01200 Vantaa.
Kokouspaikalla tarkistetaan äänioikeus, joten ota henkilöllisyystodistus mukaan.
Kokouksessa käyttävät päätäntäoikeutta läsnä olevat erääntyneet jäsenmaksunsa maksaneet varsinaiset jäsenet sekä kunniajäsenet. Kannattaja-, perhe-, kausi- ja juniorijäsenillä on yhdistyksen kokouksissa puheoikeus. Valtakirjalla ei saa äänestää toisen jäsenen puolesta.

Kokouskutsut on läehtetty jäsenistölle ja liitemateriaalit löytyvät jäsensivustolta kohdasta jäsenet-pöytäkirjat

Terveisin
PLVK Hallitus

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Katsastuspäivät 2018

Vuoden 2018 katsastuspäivät

keskiviikkona 2.5.2018 klo 16:00
lauantaina 12.5.2018 klo 9:00
tiistaina 29.5.2018 klo 16:00
lauantaina 9.6.2018 klo 9:00
tiistaina 19.6.2018 klo 9:00

Katsastajien päivystysnumero 050 440 4198 Käytössä huhti-, touko- ja kesäkuu.

Huom!
Vuonna 2018 katsastuksessa
Arkisin katsastuspaperit ja viirit jaetaan klo 16:00 – 17:00 kerhorakennuksessa ja katsastus alkaa klo 17:00. Runkokatsastukset alkavat heti klo 16:00 jälkeen.
Viikonloppuna katsastuspaperit ja viirit jaetaan klo 9:00 – 10:00 ja katsastus alkaa klo 10:00.
Runkokatsastukset alkavat viikonloppuna jo klo 9:00.

Eli katsastukseen saapuessa hae katsastuspaperit toimistosta ja siirry veneelle. Klo 17:00 (arkisin) ja klo 10:00 (lauantaisin) alkaen pitää olla veneellä odottamassa katsastajaa.
Nopeuttaaksenne katsastusta voitte ottaa valmiiksi esille kaikki katsastustarvikkeet.

Huom. Veneen katsastus on edellytyksenä venepaikan säilyttämiselle. Mikäli runkokatsastus on tekemättä 2 vuotta peräkkäin niin se on sakotettavaa ja syy venepaikan menettämiselle kuten vuosikatsastuksen laiminlyönti.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Q-Park valvoo pysäköintiä PLVK alueella

Q-Parki valvoo pysäköintiä Porslahden Venekerhon alueella

Valvonta alueella aloitettu: 15.7.2015

Alueella valvotaan: kerhotalon edustalla kiinteistön piha-alueet/pelastustiet/piha- ja jalankulkutiet/pysäköintialue. VALVONTA EI KOSKE AIDATTUJA ALUEITA.

Pysäköinnin ehdot on esitetty kiinteistölle asetetuissa kylteissä. Mikäli auto on pysäköity ehtojen vastaisesti, Q-Parkilla on oikeus määrätä valvontamaksu, jonka suuruus on 60 €.

Pysäköinti on sallittua vain merkityillä pysäköintipaikoilla. Q-Parkin pysäköintilupa on pidettävä pysäköitäessä AINA esillä tuulilasin sisäpuolella kojelaudalla niin, että se on vaivatta ulkoapäin luettavissa. Mikäli lupa ei ole edellä mainituin tavoin esillä, on pysäköinninvalvojalla oikeus antaa pysäköinninvalvontamaksu. Pelastusteillä ja huoltolaiturilla pysäköinti on kielletty lukuun ottamatta lyhytkestoista lastaamista ja lastin purkua. Kuljettajan pitää kuitenkin pysytellä autonsa välittömässä läheisyydessä. Kun lasti on purettu, tulee auto pysäköidä välittömästi sallitulle paikalle.

Pysäköintilupia saa satamakapteeneilta

Terveisin
Porslahden Venekerho ry
Hallitus

Posted in Uncategorized | 1 Comment

Saaripaikka Onaksessa

Vantaan Veneilijät ja PLVK yhteistyössä

Vantaan Veneilijät on kerho, jolla ei ole omaa satamaa. Kerhon jäsenet koostuvat noin kymmenen eri sataman veneilijöistä. Vantaan Veneilijöiden saaripaikka sijaitsee Onaksen saaren länsipuolella noin yhdentoista mailin päässä Vuosaaren Aurinkolahdesta. Saaripaikassa on ponttonilaiturit ja poijut noin kahdellekymmenelleviidelle veneelle, sauna, huvimaja, kaksi wc:tä, työkaluvaja, kaksi puuliiteriä, purjelauta ja soutuvene. Kauppavene vierailee viereisellä Killingholman saarella kahdesti viikossa ja septin tyhjennyspaikka on noin neljän kaapelin mitan päässä Kaivokarin itäpuolella.
Vantaan Veneilijät tarjoavat PLVK:n jäsenille valmiiksi varusteltua saaripaikkaa. PLVK:n jäsenillä on mahdollisuus liittyä VaVe:n jäseniksi ja saaripaikan käyttäjiksi. Käykää tutustumassa Vantaan Veneilijöiden kotisivuihin http://www.vantaanveneilijat.com ja sieltä sijaintiin ja valokuviin. Mikäli kiinnostusta löytyy, niin tervetuloa tutustumaan paikanpäälle kesällä ilmoittamalla Vantaan Veneilijöiden kommodorille tulostasi varmistaaksenne, että paikanpäällä jäseniä esittelemässä paikkaa.

Veneily terveisin Jari Oskari Viitanen Vantaan Veneilijät Kommodori puh: 040 708 8487

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Veneiden peräliput ja viirit

Liput ja viirit saa tilattua kätevästi PLVK:n verkkokaupasta. Verkkokauppa löytyy osoitteesta http://plvk.mycashflow.fi. Tilataksesi lippuja sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä vaan voit täyttää tuotteiden toimitustiedot lopettaessasi tilausta. Maksutapoina ovat kakkien kotimaisten pankkien verkkomaksu tai lasku. Laskulla ostaessasi perimme laskutuslisän 5,00 eur.

Terveisin
Porslahden Venekerho ry

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Satamakamera mobiililaitteilla

Ohjeet löytyvät jäsenille-sivulta, kun olet kirjautunut sisään.

Posted in Uncategorized | Leave a comment