Q-Park valvoo pysäköintiä PLVK alueella

Q-Parki valvoo pysäköintiä Porslahden Venekerhon alueella

Valvonta alueella aloitettu: 15.7.2015

Alueella valvotaan: kerhotalon edustalla kiinteistön piha-alueet/pelastustiet/piha- ja jalankulkutiet/pysäköintialue. VALVONTA EI KOSKE AIDATTUJA ALUEITA.

Pysäköinnin ehdot on esitetty kiinteistölle asetetuissa kylteissä. Mikäli auto on pysäköity ehtojen vastaisesti, Q-Parkilla on oikeus määrätä valvontamaksu, jonka suuruus on 60 €.

Pysäköinti on sallittua vain merkityillä pysäköintipaikoilla. Q-Parkin pysäköintilupa on pidettävä pysäköitäessä AINA esillä tuulilasin sisäpuolella kojelaudalla niin, että se on vaivatta ulkoapäin luettavissa. Mikäli lupa ei ole edellä mainituin tavoin esillä, on pysäköinninvalvojalla oikeus antaa pysäköinninvalvontamaksu. Pelastusteillä ja huoltolaiturilla pysäköinti on kielletty lukuun ottamatta lyhytkestoista lastaamista ja lastin purkua. Kuljettajan pitää kuitenkin pysytellä autonsa välittömässä läheisyydessä. Kun lasti on purettu, tulee auto pysäköidä välittömästi sallitulle paikalle.

Pysäköintilupia saa satamakapteeneilta

Terveisin
Porslahden Venekerho ry
Hallitus

Posted in Uncategorized | 1 Comment

One Response to Q-Park valvoo pysäköintiä PLVK alueella

 1. jyrkiharmoinen says:

  Yksityisen pysäköinninvalvonnan aloittamisen taustalla on ollut:
  1. Rauhoittaa PLVK:n hallitsema alue jäsenistön käyttöön.
  2. Selkiyttää julkisen pysäköinninvalvonnan ja yksityisalueen rajat. Koko muu satama-alue on pysäköintikieltoaluetta eli pysäköinti on yksityisalueita lukuun ottamatta sallittu ainoastaan merkityillä pysäköintipaikoilla.
  3. Päätöksen yksityisen pysäköinninvalvonnan aloittamisesta on tehnyt PLVK:n hallitus.

  Aidatut pysäköintialueet tulevat jatkossakin olemaan vapaasti jäsenistön ja jäsenistön vieraiden käytössä. Q-parkin valvontaa ei koske aidattuja pysäköintialueita.

  PLVK/hallitus

Vastaa