Jäsentiedote tammikuu 2024

Hyvää alkanutta vuotta 2024. Talvi pitää meitä vielä otteessa. Hallitus on aloittanut jo uuden kauden valmisteluita ja tässä muutamia asioita.


Onko sinulla kiinnostusta ruveta veneen katsastajaksi?

Katsastajana teet arvokasta työtä veneilyturvallisuuden ja seurasi jäsenten hyväksi. Katsastajana opit veneistä ja tutustut niiden omistajiin. Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV) järjestää peruskursseja helmikuussa ja maaliskuussa 2024, johon halukas Porslahden Venekerho ry:n jäsen voi osallistua. Peruskurssit on tarkoitettu seurojen uusille katsastajille, joilla ei ole ennestään katsastajalupaa.

Katsastajan peruskoulutukset vuonna 2024 ovat ilmaisia alle 40-vuotiaille. PLVK maksaa kurssimaksun yli 40-vuotiaille. Jos kiinnostuit niin laita viesti osoitteeseen toimisto(ät)plvk.fi, jotta saat katsastuspäälliköltä vahvistuksen kurssille osallistumiseen (ennakkovahvistus vaaditaan). Sen jälkeen voit käydä ilmoittautumassa kurssille https://spv.fi/spv/tapahtumakalenteri/ , kalenterista löytyy kurssi, jonka kautta pääsee Olympiakomitean Sporttihakuun, jossa ilmoittaudutaan. SPV lähettää laskun kurssista PLVK:lle.

Talvisäilytysmaksut

Talvisäilytyksen 2023 – 2024 laskut on lähetetty loppuvuodesta 2023. Huolehdithan, että maksat maksun mahdollisimman pian ellet ole jo sitä tehnyt. Jos maksuissa on epäselvyyksiä, niin ole yhteydessä toimisto(at)plvk.fi .

Muutoksia jäsen- ja venetiedoissa

Ilmoita muuttuneet tietosi (osoite, puhelinnumero, sähköposti, nimenmuutos ) sekä veneen tiedot (merkki, malli, veneen pituus ja leveys, rekisterinumero) osoitteeseen toimisto(ät)plvk.fi . Veneen tiedot pitää ilmoittaa, vaikka vene olisi toisen venekerhon rekisterissä. Jos olet luopumassa venepaikastasi muista ilmoittaa siitä 31.1. mennessä osoitteeseen toimisto(ät)plvk.fi .

Sähkönjakelu talvella 2024

Sähköt palautetaan talvella 2024 pariksi viikonlopuksi huoltoja varten. Sähköt ovat päällä perjantaina klo 18.00 – sunnuntai klo 18.00 välisen ajan. Ajankohdat ovat:

  • 26.01.2024 – 28.01.2024
  • 23.02.2024 – 25.02.2024

Maaliskuun lopulla laitetaan sähköt päälle, jotta kevään huoltoja pystyy tekemään. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kerhon sähköt, on tarkoitettu akkujen lataamiseen sekä pieniin töihin, ei esim. veneen lämmittämiseen.

Terveisin

PLVK ry
Hallitus